Inventura er Norges største ekspertmiljø på innkjøp og anskaffelser, og et selskap i kraftig vekst. Nå åpner vi vårt tredje kontor – i trønderhovedstaden. Herfra vil vi bistå kunder i både Midt-Norge og Nord-Norge.

Inventura får stadig flere kunder lengst nord i landet, og rundt Trondheim. Hittil har disse blitt betjent fra våre to kontorer i Oslo og Bergen. I Inventura tror vi på tverrfaglig samarbeid i team, så kunder over hele landet møter gjerne medarbeidere fra begge kontorer. Det vil de selvsagt fortsette med.

Lokalkunnskap

Allikevel vet vi at lokal tilstedeværelse er viktig. Det bygger tettere relasjoner mellom kunden og oss, og det gir oss også bedre innsikt i lokale behov, lokale utfordringer og lokale leverandørmarkeder. Dermed åpner vi nå vårt tredje kontor – i Trondheim.

Kontoret vil ved oppstart ledes av senior manager Hilde Vodahl. Hilde er trønder, men jobber til daglig ved Inventuras Bergenskontor. Hilde har bred erfaring innenfor innkjøp, anskaffelser og supply chain, og kan dermed bistå de fleste kunder det nye Trondheimskontoret vil få.

I tillegg har hun lang erfaring fra Inventura, og vil sørge for at kulturen og kompetansen som sitter i veggene i Oslo og Bergen også får festet seg på det nye kontoret. Vi er rause, handlekraftige og nytenkende i alt vi gjør!

Vi trenger flere flinke folk

Men Hilde kan ikke betjene alle kundene ved Trondheimskontoret alene, selv ikke med hjelp fra kontorene i Oslo og Bergen. Derfor søker vi nå etter flere nye medarbeidere til det nye kontoret.

Vi ser i utgangspunktet etter dere som har noen års erfaring med innkjøp og anskaffelser, enten fra offentlig eller privat sektor.

I Inventura er vi eksperter på innkjøpsdrevne verdikjeder, både operasjonelt, strategisk og juridisk, og vi trenger et team i Trondheim som brenner for gode og bærekraftige innkjøp – slik resten av selskapet gjør.

I tillegg er det sikkert lurt om du har en liten gründer i magen. At du synes det er spennende å skulle starte opp noe nytt, at du trives med å bygge og sette ditt eget bumerke på noe – sammen med Hilde og de andre flinke folkene i Inventura.

Stillingsutlysninger og søknadsportal